التخطي إلى المحتوى الرئيسي

معكرونة بجبنة سلايس


المقادير

معكرونة كيس كامل
خضار مشكلة مجمدة - بازليا مع جزر وذرة
علبة صغيرة مشروم مقطع
ملفوف مقطع وبقدونس
بصل مع صنوبر
شوية بهارات وملح على ذوقكم

للوجه

kdd علبة قيمر
نص علبة كريمة سائلة
قلاص جبن كرافت صغير
جبن موزاريلا

الطريقة

نطبخ المعكرونة مع الخضار المثلجة بماي وملح وشوية زيت
نحمس البصل مع الصنوبر بدهن مع البهارات
بعدين نضيف الملفوف والفطر والبقدونس
نضيف عليهم المعكرونة ونقلبهم مع بعض بعدين نحطهم في البايركس
نخلط الجبن مع القيمر والكريمه ونحطة فوق المعكرونة
بعدين نحط شرايح الجبن والموزاريلا آخر شي ونحطهم بالفرن لما تستوي

نشوف الصور








تعليقات

المشاركات الشائعة من هذه المدونة

بديل الليمون الأسود في الكبسة

شريحتين ليمون طازج مع الطبخ

بديل صوص الديمى جلاس

صوص الديمى جلاس هو من اهم الصوصات المستخده فى المطبخ الحديث ويستخدم فى اغلب الاحوال فى الفنادق الخمس نجوم المقادير عظم بتلو 2 كيلو بصل 1 كيلو كرفس1/4 كيلو كرات 1/4 كيلو جزر 1/2 كيلو صلصله طمام 1/2 معلقه كبيره اختيارى طماطم فرش 1/4 كيلو اختياري و100 جرام دقيق قليل من الزنجبيل حوالى ربع ملعقة وبعضا من القرفة والبقدونس وورق اللورى و1/2 معلقة عسل ابيض كبيرة ومعاها 1/2 معلقة اخرى من معجون طماطم وطبعا ملح وفلفل او يمكن اضافتهم فى النهاية و2 ليتر مياه الطريقة نضع عظام البتلو فى الفرن حتى تأخد اللوت البنى نسخن حله كبيره لدرجه حراره عاليه ثم نضع بعد ذلك الخضروات فيماعدا صلصه الطماطم و الطماطم و الدقيق يقلب العظام و الخضار حتى تصبح لونه بنى غامق ونحرص على الا يحرق ثم نضع قليل من الماء ونزيل ارضيه الحله ونستمر فى التقليب حتى يصبح لونه بنى غامق ثم نضع صلصه الطماطم ونستمر فى التقليب الوقت غير محدود حسب الحراره ثم اخر شئ نضع الدقيق ومياه ساخنه او بيون ( شوربة ويستمر الغليان على نار هادئه من 4 الى 8 ساعات ويصفى ويوضع فى الثلاجه ويستخدم فى اغلب الصوصات البنيه وهذا اساس لها واستعمليها مع اى صنف من اصن

حورية المطبخ - تارت الارز

المقادير والطريقه بالفيديو للتحميل من هـنـا