المقادير
كيلو ونص سمك شرائح
و2 ليمون
ملح بهارات
وزيدي شويه كركم معاهم
نص راس ثوم
و 4 او 5 بيضات
دقيق بقسماط او خبز مطحون
بعد غسل السمك نقوم بتبهيره
ونعصر عليه الليمون والتوم
ونخلطه مع بعضه ونتركه حوالي ساعه او ساعتين
الطريقه
ناخد شريحه السمك وننغطيها بالدقيق مع الضغط عليها
وبعدها بالبيض المخفوق ثم يغطى بالبقسماط ونبدأ
بالقلى بعد ما يستوي السمك
نضعه عل ورق المطبخ ليمتص الزيت
نضع على طبق التقديم بعض اوراق الخس او البقدونس
ونحط السمك فوقه مع شرائح الليمون
وبالهنا
تعليقات
إرسال تعليق