المقادير
مكرونه مسلوقه في مويه وملح وزيت وماجي
حبة جزر مبشوره
و4 حبات بطاطس مبشورة ومسلوقه
نص حزمة كزبره مفرومه
شبت مفروم
ملعقه صغيره فلفل الاسود
ملعقه صغيره كمون
ملعقه صغيره معزز النكهات او الملح الصيني
ملح
الطريقه
حطي المقادير مع بعض
تعجن كويس اوى
ثم تكور كما بالشكل
نجيب طبق فيه كاس دقيق وملعقتين كبيره حبة البركه وملعقه بيكنج باودر وشويه ملح ورشة بابريكا
والطبق التانى حبتين بيض مخفوقه
حطي الكور بالبيض بعدين الدقيق
هنا بعد ما عملناهم كلهم
قليهم في زيت غزير وساخن على نار متوسطه
نجي للصوص المميز اللذيذ في لونه ونكهته
نص علبة زبادي
ملعقتين مايونيز
ملعقتين خردل
رشة سكر
ملعقة صغيره كمون
وملعقه صغيره كركم
هذه الكرات بعد القلي
الصوص جاهز يزين بالسماق والنعناع
وهذا الصوص والكرات
مكرونه مسلوقه في مويه وملح وزيت وماجي
حبة جزر مبشوره
و4 حبات بطاطس مبشورة ومسلوقه
نص حزمة كزبره مفرومه
شبت مفروم
ملعقه صغيره فلفل الاسود
ملعقه صغيره كمون
ملعقه صغيره معزز النكهات او الملح الصيني
ملح
الطريقه
حطي المقادير مع بعض
تعجن كويس اوى
ثم تكور كما بالشكل
نجيب طبق فيه كاس دقيق وملعقتين كبيره حبة البركه وملعقه بيكنج باودر وشويه ملح ورشة بابريكا
والطبق التانى حبتين بيض مخفوقه
حطي الكور بالبيض بعدين الدقيق
هنا بعد ما عملناهم كلهم
قليهم في زيت غزير وساخن على نار متوسطه
نجي للصوص المميز اللذيذ في لونه ونكهته
نص علبة زبادي
ملعقتين مايونيز
ملعقتين خردل
رشة سكر
ملعقة صغيره كمون
وملعقه صغيره كركم
هذه الكرات بعد القلي
الصوص جاهز يزين بالسماق والنعناع
وهذا الصوص والكرات
تعليقات
إرسال تعليق