شيش الكباب

No Comments

المقادير

كيلو لحم ضانى او بيتلو مقطع قطع كيووب
نص معلقة فلفل اسمر
نص معلقة بهارات
نص معلقة ملح
طماطم شيرى صغيره
زيتون مخلى اخضر نوعيه جيده
بصله مبشوره
معلقتين زيت زيتون
عصير ليمونتان
أوراق جرجير للتزيين

الطريقة

نضع اللحمه فى التتبيله البصل والملح والفلفل والتوابل والملح والليمون
ويترك الكباب لمده لا تقل عن 3 ساعات او اكثر
ثم نقوم بوضعه فى استيك الخشب المخصصه للكباب
نضع حبة كباب وحبة طماطم شيرى وحبة زيتون اخضر

ونقوم بشويه على الجريل ولو مافيش جريل
نشغل الشوايه على نار هاديه
ويوضع بالفرن الى ان يتم التسويه
بعد ذلك نضع الكباب ويزين بالجرجير
بالهنا

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

0 comments:

Post a Comment