عيش الشيبسى

No Comments


المقادير

ربع كيلو دقيق
تلات معالق كبار سمنة
نصف كوب جبنة رومى
ملعقة كبيرة صلصة طماطم
نص م ص ملح
ماء دافىء للعجن
بيضة وشوية لبن لتلميع الوجه

الطريقة

نخلط كل المكونات مع بعض ماعدا الميه
لحد ما يبقى الخليط زى حبات الرمل
بعد كده هنضيف الماء الدافىء تدريجيا ونعجن
وهنسيبها ترتاح حوالى ساعة ونقسمها كور
وكل كورة هتكون حوالى فى حجم رغيف العيش
ونقطعها مثلثات او مربعات زى ماحنا عايزين
ونرصها فى صاج مدهون زيت
وندهن الوجه بخليط اللبن والبيض وندخلها فرن على حرارة 180
ونطفى لما يستوى او لما نحس انها احمرت شوية
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

0 comments:

Post a Comment