ايس كريم بالفراوله

No Comments

المقادير

عدد 2 كوب فراوله
نصف كوب سكر
و3 صفار بيض مخفوق
كوب لبن
ربع معلقه صغيره ملح
و2 كوب كريمه تقيله
و1 معلقه طعام فانليا سائله

الطريقة


اهرسى الفراوله مع السكر وصفار البيض والحليب والملح فى اناء على نار متوسطه الحراره وحركيه وقبل الغليان نطفى ونضعه فى الثلاجه لمده 3 ساعات مع تحريكه من وقت لى اخر
نصب الكريمه والفانليا على خليط اللبن
ثم ضعى الفراوله على الخليط وضعيها فى علبه بلاستيك فى الفريزر يتجمد
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

0 comments:

Post a Comment