كفته بيتى خطيره

No Comments

المقادير

نصف كيلو لحم مفروم
بصلة مبشورة ناعم
فص ثوم
ربع معلقة ملح + ربع معلقة قرفه+ربع معلقة جنزبيل + بهارات لحم + معلقه كبيره معجون طماطم + شريحة توست منزوعة الحواف
و توضع في الماء لمدة عشر دقائق
ثم تعصر باليد و تتضاف للحم المفروم

الطريقة

تخلط اللحم المفروم جيدا مع باقي التتبيلة
ثم تشكل دوائر او اصابع و توضع في صينية مدهونة زيت
و تقطع شرائح من الطماطم و الفلفل الاخضر و توضع مع الكفتة
و نضيف ربع كوب ماء و تغطى الصينية و توضع في الفرن
ممكن تشوى على الشواية
وتوضع في الفرن حتى تنضج و يحمر الوجه
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

0 comments:

Post a Comment