كور الشكولاته بالنوتيلا

Posted by Amira Fayed on 4:21 PM with No comments

المقادير

مقدار 50 جرام شكولاته بالحليب
و100 جرام شكولاته خلم
نص كاس بندق مجروش
ربع كاس بندق حب
علبه شكولاته نوتيلا
و10 جرام زبده





الطريقه

نذوب الزبده مع الشكولاته بالحليب





نضيف النوتيلا والبندق المجروش حتى تتكون عندنا عجينه قابله للتشكيل


نشكلها كور ونضع حبه بندق على الوجه ونتركها في الثلاجه تجمد


نغطسها في الشكولاته الخام المذوبه في حمام مائي



نتركها تبرد في الثلاجه



نضعها في طبق التقديم


شكلها من الداخل