الأرز بالكبد والقوانص

Posted by Amira Fayed on 4:42 PM with No comments

المقادير والطريقه


أول حاجه بنغسل الرز كويس ونسيبه ع جنب ونغسل الكبد والقوانص
ونفصلهم عن بعض ونقطعهم قطع صغيره
نشوح بصله في سمنه وزيت لحد ما بصفر لونها
نضيف القوانص ونقلبها شويه مع البصل
ثم نضيف الكبد ونضيف البهارات
( فلفل أسمر وبهارات مشكله وقرفه )
نضيف شوربه او ماء + مرقه حسب كميه الأرز
ونخليها تغلي مع الكبد والقوانص
ثم نضيف الأرز ونتركه علي نار هاديه إلي إن يستوي
(ممكن نضيف الأرز علي طول علي الكبد والقوانص ثم نضيف الماء أو الشوربه )