بيف استراجانوف

No Comments

المقادير

نص كيلو لحمه
بصله كبيره
فصين ثوم
معلقة دقيق
نص معلقة ملح
نص معلقة فلفل اسمر
فلفل رومى احمر واصفر واخضر
جزر مقطع جوليان رفيع جدا
معلقتين معجون الطماطم
معلقة كبيره خل
معلقة مسترده
نص كوب كريمه لبانى
نص كوب ديمى جلاس
و100 جرام مشروم
معلقتين زبده
كوب شوربه او مويه
معلقة صويا صوص

الطريقة

نقوم بتقطيع اللحمه والبصل والفلفل جوليان
يشوح اللحم في طاسة كبيرة مع زبدة حتى يتغير اللون
ثم نضع الثوم والبصل المقطع جوليان مع الفلفل الرومى لمدة 3 دقائق
نضيف الصلصه والخل وباقى التوابل مع التقليب جيدا
ثم نضيف الدقيق مع التقليب جيدا ثم الديمى جلاس
ثم نضيف الحليب والشربه والمسترده ونغطيه ونتركه يستوى كويس
وبعد5 دقائق تضيف الكريم اللبانى ونقلبه لاعطائه التست المميز

نتركه ينضج ويقدم مع الارز الابيض
بالهنا والشفا

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

0 comments:

Post a Comment