خبز التوست

No Comments


المقادير

كيلو دقيق
و80 جم سكر
و15 جم خميرة
و20 جم ملح
و10 محسن خبز
و100 زبدة
و50 جم لبن بودره
ماء بارد حسب حاجه العجينه

الطريقه

نضع كيلو الدقيق فى الماكينه والسكر والخميرة والمحسن واللبن البودر والزبدة والماء
ونعجن على سرعه اولى ولمده 3 دقائق
وبعدين على سرعة ثانية لمدة 4 دقائق ونضع الملح
عشان العجينة ما تعملشي عرق
ونعجن لغايه ما العجينة تصبح كتله واحدة
وتنفصل عن وعاء الخلط ونتركها ترتاح لمدة 10 دقائق
ونشكلها فى قالب التوست
ونتركها تخمر 45 دقيقة
ثم تخبز على درجه حرارة 190 ساعه ونصف
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

0 comments:

Post a Comment