المقادير
كيلو من دقيق الشعير
لتر ونصف ماء
نصف كيلو لحم
بصلة
علبة معجون طماطم
قليل من الفلفل الحار
ملح
الطريقة
يوضع الماء فى القدر مع قليل من الملح
يصب الدقيق دفعة واحدة
ويوضع فى وسطة قطعة من الخشب بطول 30 سم وعرض 5سم
تستخدم لعجن الدقيق بعد غلية 60 دقيقة على نار هادئه
لعمل المرق: بوضع قليل من الزيت
ويقلب فيه بصلة مفرومة مع اللحم ومعجون الطماطم والفلفل
يصب المرق على العجين بعد تدورها بعد تكور العجين
كيلو من دقيق الشعير
لتر ونصف ماء
نصف كيلو لحم
بصلة
علبة معجون طماطم
قليل من الفلفل الحار
ملح
الطريقة
يوضع الماء فى القدر مع قليل من الملح
يصب الدقيق دفعة واحدة
ويوضع فى وسطة قطعة من الخشب بطول 30 سم وعرض 5سم
تستخدم لعجن الدقيق بعد غلية 60 دقيقة على نار هادئه
لعمل المرق: بوضع قليل من الزيت
ويقلب فيه بصلة مفرومة مع اللحم ومعجون الطماطم والفلفل
يصب المرق على العجين بعد تدورها بعد تكور العجين
تعليقات
إرسال تعليق