اكلة ليبية اسمها بازين

No Comments



المقادير

كيلو من دقيق الشعير
لتر ونصف ماء
نصف كيلو لحم
بصلة
علبة معجون طماطم
قليل من الفلفل الحار
ملح

الطريقة

يوضع الماء فى القدر مع قليل من الملح
يصب الدقيق دفعة واحدة
ويوضع فى وسطة قطعة من الخشب بطول 30 سم وعرض 5سم
تستخدم لعجن الدقيق بعد غلية 60 دقيقة على نار هادئه

لعمل المرق: بوضع قليل من الزيت
ويقلب فيه بصلة مفرومة مع اللحم ومعجون الطماطم والفلفل
يصب المرق على العجين بعد تدورها بعد تكور العجين
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

0 comments:

Post a Comment