المكونات
عدد 2 كوب ارز بسمتى مغسول كويس جدا
و4 كوب مرقه بيون فراخ او ميه
و1 معلقه كبيره كركم
ملح وفلفل ابيض
و5 ورقه لوره
و1 معلقه صغيره حبهان بودره او 5 حبه حبهان سليم
و5 حبه قرنفل
و1 بصله مفرومه
و1 معلقه صغيره ثوم مفروم
و1 معلقه صغيره شطه بودره حسب الرغبه
و1 ليمون دراى مجفف
ربع فنجان زيت ذره
الطريقه
فى حله على النار هنحط الزيت وبعدين البصل المفروم والثوم
مع التقليب كويس جدا لحد مالون البصله يصفر
هنحط عليهم ورق اللوره والحبهان والقرنفل
مع التقليب كويس بعد كده هحط الميه او الشوربه
وهسيب ده كله يغلى مع بعضه
بعد كده هضيف الملح والفلفل الابيض والشطه والكركم عشان اللون
وبعدين الارز والليمون المجفف واول ما الارز يبتدى يتشرب
ههدى النار عليه لحد ماي ستوى
وبالف هنا وشفا
عدد 2 كوب ارز بسمتى مغسول كويس جدا
و4 كوب مرقه بيون فراخ او ميه
و1 معلقه كبيره كركم
ملح وفلفل ابيض
و5 ورقه لوره
و1 معلقه صغيره حبهان بودره او 5 حبه حبهان سليم
و5 حبه قرنفل
و1 بصله مفرومه
و1 معلقه صغيره ثوم مفروم
و1 معلقه صغيره شطه بودره حسب الرغبه
و1 ليمون دراى مجفف
ربع فنجان زيت ذره
الطريقه
فى حله على النار هنحط الزيت وبعدين البصل المفروم والثوم
مع التقليب كويس جدا لحد مالون البصله يصفر
هنحط عليهم ورق اللوره والحبهان والقرنفل
مع التقليب كويس بعد كده هحط الميه او الشوربه
وهسيب ده كله يغلى مع بعضه
بعد كده هضيف الملح والفلفل الابيض والشطه والكركم عشان اللون
وبعدين الارز والليمون المجفف واول ما الارز يبتدى يتشرب
ههدى النار عليه لحد ماي ستوى
وبالف هنا وشفا
تعليقات
إرسال تعليق