فراح مشويه

Posted by Amira Fayed on 2:18 AM with No comments


المقادير

الفرخه سليمه ونضيفه كويس جدا بالليمون والخل والملح

التتبيلة

بصله كبيرة مفريه
و2 طماطم مبشورة بمبشره البصل
الفلفل و الملح
قليل من الخل

الطريقة

تتبل الفراخ بالتتبيله السابقه ويخلط جيدا
وتوضع في كل جزء من الفراخ دخلها وتحت الجلد
وتوضع في كيس واتركيه من المساء اللي تاني يوم
واذا كان صعب تترك لمده اربع ساعات في التتبيله وتوضع علي ظهرها في الفرن
وتسقي بالميه حبه بحبه وتتغطي بورق فويل
بعد ما تستوي وشها الاولاني تقلب علي الوش التاني
وتكمل تسويتها ثم يفتح الشوايه لتحمير وش الفراخ

وتقدم وبالف هنا وشفا