كوردن بلو

Posted by Amira Fayed on 2:07 AM with No comments


المقادير

صدور دجاج فيليه مغسوله
ومتنشفه كويس ومدقوقه

خلطه بقسماط عباره عن
بقسماط + فيجتار حار + كورن فليكس مطحون

لانشون ساده
جبنه سلايس - موزرايلا او اي نوع
دقيق عليه رشه ملح
بيضه مخفوقه مع فلفل اسمر
ومعلقتين كبار لبن

الطريقه

اجهز الفراخ واتبلها بملح وفلفل اسمر
انا زود ع التتبليه بصله مفرومه ناعمه
نفرد صدر الفرخه ونضع عليه اللانشون
ثم الجبن ونلفه زي السويسرول ونقفلها كويس بالخله
نضع الكوردون بلو في الدقيق ثم البيض ثم البقسماط
ونرصه في طبق ونغطيه بورق الفويل ونحطه في الفريزر ع الاقل ساعه
نقليه في زيت ساخن علي نار متوسطه عشان يستوي كويس
وبالف هنا