المقادير
عدد 4 ريش بتلو ( حوالي كيلو ) او علي حسب رغبتك
و2 كوب ماء كبيره
ملح وفلفل
الطريقة
ترص الريش في صنيه
ويصب عليها الماء
وترفع علي النار وتترك حتي يغلي
ويتم ازاله اي ريم موجود علي وجه الماء
ومع كل ما الماء تتشربها اللحم نزيدها ما
وفي المره التانيه لزياده الماء نضيف الملح والفلفل
وحتي تتشرب حتي تتم النضج اللحم
ويوجد بها صوص بني لزج والذيذ
ويقدم مع قليل من البطاطس المسلوقه المتبله بالكزبرة والثوم او مع المكرونه المسلوقه
عدد 4 ريش بتلو ( حوالي كيلو ) او علي حسب رغبتك
و2 كوب ماء كبيره
ملح وفلفل
الطريقة
ترص الريش في صنيه
ويصب عليها الماء
وترفع علي النار وتترك حتي يغلي
ويتم ازاله اي ريم موجود علي وجه الماء
ومع كل ما الماء تتشربها اللحم نزيدها ما
وفي المره التانيه لزياده الماء نضيف الملح والفلفل
وحتي تتشرب حتي تتم النضج اللحم
ويوجد بها صوص بني لزج والذيذ
ويقدم مع قليل من البطاطس المسلوقه المتبله بالكزبرة والثوم او مع المكرونه المسلوقه
تعليقات
إرسال تعليق