طريقة عمل جمبرى - روبيان
طريقة عمل الجمبري بالمايونيز وهي طريقة من الطرق المشهية
وتعتبر طريقة عمل الجمبري بالمايونيز من الاصناف المطلوبة في معظم مطاعم الاسماك
والان مع طريقة عمل الجمبري بالمايونيز
مقادير
كيلو جمبري
عصيرليمونتين
ملح , فلفل , كرفس
كوب صلصة مايونيز
بيضة مسلوقة
و2 بصلة مقطعة حلقات
طريقة عمل الجمبري بالمايونيز
الطريقه
يغسل الجمبري ثم يوضع في طبقات نتبادلة من حلقات البصل والكرفس و تتبل بالملح والفلفل و عصير الليمون
و يرفع علي النار حتي ينضج مع التقليب علي فترات و يقشر الجمبري في طبق
و يغطي بصلصة المايونيز و يجمل بالبيض المسلوق المقطع حلقات و الخيار المخلل
و بعض و حدات الجمبري ويقدم
تعليقات
إرسال تعليق