المقادير
حمام مغسول كويس
كبده وقوانص الحمام مقطعه
رز مصرى مغسول
بصل مفروم
ملح -فلفل
زبده
مرق لحم او دجاج اللى موجود ولو مش موجود نحط ميه
تغلى معاها قطعه ماجى ونتبلها بالملح والفلفل
الطريقة
الاول هنعمل الرز
نغسل الرز كويس وبعدين نحط عليه البصل المفروم بعد مانتبله بالملح والفلفل
وبعدين نضيف عليه الكبد والقوانص
ونقلبه كويس وبعدين على النار نحط المرق
وبعد ما يغلى نضيف الرز
ولو احتاج مرق تانى نضيف
ولما بستوى 3\4 سوا
ناخد على اد الحمام ونبتدى نحشى بيه الحمام
وبعدين نحطه يتسلق ولما يستوى نحمره فى سمن بلدى ويقدم
صحتين وهنا
تعليقات
إرسال تعليق