المقادير والطريقه بالصور
ملعقة صغيرة اوريجانو
ملعقة صغيرة ريحان
ملعقة صغيرة ملح
ملعقة صغيرة فلفل اسود
ملعقة صغيرة بابريكا
ملعقة صغيرة فلفل حار
ملعقة صغيرة كمون
ونخلط البهارات مع بعض
نسلق المكرونة ونصفيها
نحضر دجاج فلية
نضع الدجاج مع البهارات ونقلبها جيدا
نضع معلقة زبدة مع معلقتين زيت ذرة
نبدأ فى تحمير الدجاج اللى ان ينضج
وهنا شكل الدجاج بعد النضج
صوص الجبن
ربع كوب زيت - ربع كوب دقيق
كوبين ونص حليب
كوب جبن تشدر مبشور
نص ملعقة صغيرة ملح وفلفل اسود
بالقدر نحط الزيت والدقيق ونحركهم حتى يشقر لونهم
نضيف الحليب والملح والفلفل ونحركهم لين يثقلوا
نضيف الجبن لين يذوووب
نضع المكرونة فى طبق التقديم
ثم صوص الجبن
ثم نضع الدجاج وتقدم
تعليقات
إرسال تعليق