المقادير
كيلو و نصف جمبرى مقشر و منظف
مقدار2 ملعقة صوص صويا
ملعقة كبيرة بابريكا
ثلث كوب بقدونس مقطع
أربع فصوص ثوم مفرومين
نص كوب زيت
فلفل احمر حار
طريقة التحضير
امزجى الثوم مع الزيت و الفلفل الحار و البابريكا
و ضعيهم على النار فى مقلاة و اتركيهم حتى تفوح راحتهم
ارفعى درجة حرارة النار
و اضيفى الجمبرى و قلبيه حتى يصبح ورديا لمدة 3 دقائق
اضيفى صوص الصويا و قلبى المزيج حتى ينضج الجمبرى
ارفعى المزيج من على النار و ضعيه فى طبق التقديم
و زينيه باوراق البقدونس
و بالف هنا
- الحصول على الرابط
- بريد إلكتروني
- التطبيقات الأخرى
التسميات
المأكولات البحريه
التسميات:
المأكولات البحريه
- الحصول على الرابط
- بريد إلكتروني
- التطبيقات الأخرى
تعليقات
إرسال تعليق