المقادير
لحم بتلو او ضانى مقطع مكعبات
مقدار 9حبات طماطم صغيرة جدا
فلفل اخضر+ 5حبات بصل صغيرة
مقادير تتبيلة اللحم
ملح
فلفل
زيت
عصير بصل
بقدونس
زعتر
ثوم
و2 معلقة خل
اسياخ للشوى
الطريقة
نضع مكعبات اللحم فى اناء به التتبيلة السابقة
ونتركها لمدة 4 ساعات لكى تتبل جيدا
وبعد كده نأتى باللحم المتبل ونضعه فى اسياخ الشواء
مع البصل والفلفل المقطع مع الطماطم الصغيرة
ملحوظة
نبدا بوضع اللحم في الاسياخ ثم الطماطم ثم البصل ثم الفلفل
وبعد كده نضعها على الجريل او الشواية لغاية ما تستوى
ونقدمها مع البقدونس
مدة الطهى من 20 الى 25 دقيقة
شيش كباب الفراخ نفس الطريقة السابقة
بس بنزود على التتبيلة 2 معلقة عصير طماطم
تعليقات
إرسال تعليق