المكونات
لفة جولاش
و100 جرام فلفل رومي مقطع ألوان
و100 جرام بصل مقطع صغير
و4 قطع جبن مثلثات
و200 جرام جبنة موزريلا مبشورة
و200 جرام طماطم مقطعة صغيرة
و50 جرام زبد
و2 بيضة
و50 ملى لبن
ملح وفلفل
طريقة العمل
نحضر صينية فرن وندهنها بالزبد
نضع 3 طبقات من الجلاش
نضع الحشو نصف كمية الفلفل والطماطم والبصل
و50 جراما جبنة موزريلا
و 4 قطع جبن مثلثات
نضع طبقتين من الجلاش
نضع بقية الخضار المقطع والموزريلا
يخفق البيض مع اللبن والملح والفلفل
ويوضع الخليط على الوجه
ثم يدخل الفرن لمدة 15 دقيقة في درجة حرارة متوسطة
لفة جولاش
و100 جرام فلفل رومي مقطع ألوان
و100 جرام بصل مقطع صغير
و4 قطع جبن مثلثات
و200 جرام جبنة موزريلا مبشورة
و200 جرام طماطم مقطعة صغيرة
و50 جرام زبد
و2 بيضة
و50 ملى لبن
ملح وفلفل
طريقة العمل
نحضر صينية فرن وندهنها بالزبد
نضع 3 طبقات من الجلاش
نضع الحشو نصف كمية الفلفل والطماطم والبصل
و50 جراما جبنة موزريلا
و 4 قطع جبن مثلثات
نضع طبقتين من الجلاش
نضع بقية الخضار المقطع والموزريلا
يخفق البيض مع اللبن والملح والفلفل
ويوضع الخليط على الوجه
ثم يدخل الفرن لمدة 15 دقيقة في درجة حرارة متوسطة
تعليقات
إرسال تعليق