مكرونة سباجتي مع كفتة والصوص الاحمر

Posted by Amira Fayed on 7:27 AM with No comments

المقادير

عدد 3 معلقة صغيرة من
خلطة التوابل السرية
كيس مكرونة سباجتي 400 جرام
نص كيلو لحمة مفرومة
بيضة
و2 معلقة بقسماط مطحون
بصلة
جزرة
و2 فص ثوم
كوب شوربة لحمة ممكن ماجي
و3 طماطم
و5 معالق زيت زيتون

الطريقة

في وعاء تخلط كل من 2 معلقة صغيرة من خلطة التوابل الايطالية
بيضة ، 5 معالق زيت زيتون ، 2 معالق بقسماط مطحون إضافة
إلى اللحمة المفرومة
تحضر كورات اللحمة المفرومة وتقلى على
نار وسط لمدة ١٥ دقيقة
تسلق المكرونة ، تشطف بماء بارد وتصفى. ترجع الحلة وتقلب بشوية زيت

لتحضير صوص الطماطم

يوضع في الخلاط الطماطم مغسولة ومقطعة إلى اربع
معلقة صغيرة خلطة التوابل الايطالية ، بصلة ، ثوم ، جزرة وشوربة اللحمة. يضرب جيداً
يوضع الصوص على النار لمدة 30 دقيقة لغاية لما يتسبك
توضع كورات اللحمة في الصوص وتقدم فوق المكرونة
عند التقديم تبشر الجبنة البرمسيان فوق طبق المكرونة
ممكن ترش بشوية بقدونس للتزيين