العجة المصرى

No Comments

المقادير

عدد 2 ثمرةطماطم
و2 ثمرةب صلة مبشورة
و2 ثمرة جزرة مبشورة
حزمة بقدونس مقطعة صغير
و2 ثمرة فلفل رومى مقطع صغير
و4 ملاعق كبيرة دقيق مضاف إليه ملعقة بيكنج بودر كبيرة
و6 بيضات
ملح و فلفل و شطة
مقدارقرفة مقدار زنجبيل

الطبخ

يعجن الدقيق بالماء حتى يتم التجانس بينهم
وبعدين بنضيف البيض ونضرهم كويس
وبعدين بنضيف التوابل والبقدونس والطماطم والجزر
وبعدين بحمر البصل وبضيفه على المكونات بتاعتى
واضربهم كويس كمان
وبعدين بحط ملعقة زيت فى الصينية وأصب خليط العجة بتاعى
ودخلى الفرن

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

0 comments:

Post a Comment