تشيز كيك المناسبات

Posted by Amira Fayed on 3:28 AM with No comments


اولا نحضر 4 باكت بسكويت سادة ونخلطهم بنص كوب زبدة

تحضير الطبقة الثانية

نضع فى الخلاط كوب زبادى
علبة جبن كيرى
نص كوب كريمة لبانى
معلقتين قشطة قيمر
كوب سكر بودر
ونخلط ثم نحضر جيلاتين 3 معالق
ونذوبة بماء دافى جيدا ونضعة على الخليط
ونخفق ثم نعضة على خليط البسكويت
ونضعة فى التلاجة لمدة 3 ساعات

نحضر الطبقة الثالثة وهوى من حشوات مختلفة

اولا حشوة مربى الفراولة نحضر 4 معالق من المربى ومعلفة ماء دافى
ونخلطهم حتى تصبح الفراولة غير غليظة ونضعها عى ربع من التشييز كيك

ثانيا حشوة الشيكولاتة نحضر 2 باكت شيكولاتة جلاكسى ونقوم بعمل ليهم حمام مائى
ونضعها على الجزء الاخر
ونقوم بعمل اشعال بالشوكة على الشيكولاتة

ثالثا حشوة الباى فيلنج
نحضر باى فيلنح التوت الاحمر من اى ماركت ونضعوه على الخزء الاخر

رابعا حشوة الكراميل وهى
نضع نص كوب سكر ومعلفة ماء ونضعة فى طاسة تيفال
ونتركة حتى يدوب السكر تم نضع نص كوب كريمة ونقلب جيدا
وممكن ان نضع فى معلقة قشطة على صوص الكراميل
ونضعوه على الجزء الاخير ويزين بالمكسرات

ثم نحضر اى شريط ستان او دانتيل ونربطو على التشيز كيك
ونضعة فى التلاجة حتى وقت التقديم
ملحوظة لتسهيل عملية تحديد الاجزاء نقوم بعمل شكل حرف الزائد باستخدام السكينة
ونضع عليها عجينة السكر بعد انا نشكلها على شكل الزائد واذا لو تتوافر
ممكن ان نحدد بخطين من الكريم شانتية المخفوق باستخدام كيس الحلوان وتقدم