تورتة الشيكولاتة بالكرز

Posted by Amira Fayed on 3:09 AM with No comments

المقادير

مقدار من الكيكة الاسفنجية بالشيكولاتة
دة لينك الكيك الاسفنجى بالكاكاو
هنا

و2 كوب كريم شانتيه
كمبوت كريز
و2 ملعقة مربى مشمش
شيكولاتة فيرميسل

الطريقة

تشق الكيكة الاسفنجية الى 3 اجزاء
يسقى الجزء السفلى بقليل من شراب الكمبوت ثم يدهن بمربى المشمش
يوضع فوقه الجزء الثانى ويدهن بقليل من الكريم شانتيه ويوزع عليه بعض حبات الكريز المقطعة
يسقى الجزء الثالث من الجهة الداخلية بقليل من شراب الكمبوت ويقلب فورا فوق باقى اجزاء التورتة
تغطى جميع اجزاء التورتة سطح وجوانب بالكريم شانتيه
تغطى جوانب التورتة بالشيكولاتة الفيرميسل والوجه ايضا يرش فوق الكريم شانتيه
يعمل وردات من الكريم شانتيه باستخدام القمع ثم فوق كل وردة حبة من كمبوت الكريز