كور الباونتى

Posted by Amira Fayed on 2:49 AM with No comments


الحشوه

عدد 2 كاس جوز هند
علبه قشطه
ربع كاس سكر بودره
ربع كاس حليب بودره

للتغطيه

شكولاته خام وشيكولاتة بيضا مذوبه في حمام مائي
فستق مجروش او بندق حس الرغبة

الطريقه

نعجن الحشوه مع بعض ثم نكوره
نغطسها بالشكولاته المذوبه سواء ان كانت بيضا او بنى
ولكن نقوم بعمل خطوط عليها بعكس نوع الشيكولاتة
اذا غمسناها فى شيكولاتة بيضا
نقوم بعمل خطوط بينة بالشيكولاتة الاخر والعكس
وممكن بعد كده نغمسها نضعها فى الفستق المجروش
نتركها تبرد في الثلاجه ونقدمها في ورق البلاسيه