لتسوية الارز تسوية جيدة يغسل الارز جيدآ
حتى يصبح ماء الغسيل بنفس اللون العادى للماء
ثم تذاب السمنه فى حله ذات مقاس مناسب مش صغيرة عشان ميتكتمش
ومش كبيرة فميستويش كويس
ولو تحبى ممكن تحمرى معلقتين شعرية
ثم نضيف الأرز بعد تصفيته جيدآ من الماء
ونقلبه مع السمنة تقليبتين
ثم نضيف الماء المغلى حتى يغطى الرز بحوالى 1 سم
ثم نضيف معلقة صغيرة ملح لكل كوب ارز
ثم نهدا عليه تماما و يغطى بغطاء محكم لمده عشرين دقيقة
وحطيه فى قالب الارز وبعدين اقلبيه فى طبق الاكل
ويا سلام لو رشيتى عليه شوية لوز محمص
حتى يصبح ماء الغسيل بنفس اللون العادى للماء
ثم تذاب السمنه فى حله ذات مقاس مناسب مش صغيرة عشان ميتكتمش
ومش كبيرة فميستويش كويس
ولو تحبى ممكن تحمرى معلقتين شعرية
ثم نضيف الأرز بعد تصفيته جيدآ من الماء
ونقلبه مع السمنة تقليبتين
ثم نضيف الماء المغلى حتى يغطى الرز بحوالى 1 سم
ثم نضيف معلقة صغيرة ملح لكل كوب ارز
ثم نهدا عليه تماما و يغطى بغطاء محكم لمده عشرين دقيقة
وحطيه فى قالب الارز وبعدين اقلبيه فى طبق الاكل
ويا سلام لو رشيتى عليه شوية لوز محمص
تعليقات
إرسال تعليق