التخطي إلى المحتوى الرئيسي

السليزون بالباف باسترى


المقادير

جبنه رومى مبشوره
كاتشب
زعتر
زيتون
تونه
اى حشو تحبيه حسب رغبتكم

الطريقه

لعمل الاصابع المقرمشه
نقوم بفرد العجينه وندهنا بالبيض
ونرش عليها جبنه مبشوره ونقطعها شرايط
ونقوم ببرم كل شريط قبل وضعه فى الصينيه
لعمل النظارات المقرمشه
من نفس العجينه نفردها وندهنها بالكاتشب
ونرش القليل من الملح والفلفل الاسود والجبنه المبشوره
ونقوم ببرم العجينه من الطرفيه الى ان يتقابل الطرفين فى منتصف العجينه
ونقوم بتقطيعها مثل السويسرول
ونضع كل قطعه فى الصينيه وندهنا بالبيض
ممكن نرش عليها سمسم او كمون حب او حبة البركه
ونرش عليها الجبن الرومى المبشوره
بالهنا

تعليقات

المشاركات الشائعة من هذه المدونة

بديل الليمون الأسود في الكبسة

شريحتين ليمون طازج مع الطبخ

بديل صوص الديمى جلاس

صوص الديمى جلاس هو من اهم الصوصات المستخده فى المطبخ الحديث ويستخدم فى اغلب الاحوال فى الفنادق الخمس نجوم المقادير عظم بتلو 2 كيلو بصل 1 كيلو كرفس1/4 كيلو كرات 1/4 كيلو جزر 1/2 كيلو صلصله طمام 1/2 معلقه كبيره اختيارى طماطم فرش 1/4 كيلو اختياري و100 جرام دقيق قليل من الزنجبيل حوالى ربع ملعقة وبعضا من القرفة والبقدونس وورق اللورى و1/2 معلقة عسل ابيض كبيرة ومعاها 1/2 معلقة اخرى من معجون طماطم وطبعا ملح وفلفل او يمكن اضافتهم فى النهاية و2 ليتر مياه الطريقة نضع عظام البتلو فى الفرن حتى تأخد اللوت البنى نسخن حله كبيره لدرجه حراره عاليه ثم نضع بعد ذلك الخضروات فيماعدا صلصه الطماطم و الطماطم و الدقيق يقلب العظام و الخضار حتى تصبح لونه بنى غامق ونحرص على الا يحرق ثم نضع قليل من الماء ونزيل ارضيه الحله ونستمر فى التقليب حتى يصبح لونه بنى غامق ثم نضع صلصه الطماطم ونستمر فى التقليب الوقت غير محدود حسب الحراره ثم اخر شئ نضع الدقيق ومياه ساخنه او بيون ( شوربة ويستمر الغليان على نار هادئه من 4 الى 8 ساعات ويصفى ويوضع فى الثلاجه ويستخدم فى اغلب الصوصات البنيه وهذا اساس لها واستعمليها مع اى صنف من اصن

حورية المطبخ - تارت الارز

المقادير والطريقه بالفيديو للتحميل من هـنـا