المقادير
كيلو دقيق بنى ( برون برد) بيكون نسبة الرده اكثر من الدقيق
نص معلقة ملح
معلقة زيت زيتون
ثلاث اربع لتر ماء
معلقتين كبار خميره فوريه
الطريقة
تعجن كل المكونات مع بعضها وتترك لمدة ربع ساعه ترتاح
نقوم بتكويرها كورات صغيره
ونفردها بالنشابه الصغير مثل الخبز العربى بس صغير
وتترك نص ساعه حتى تتخمر
وتوضع فى الفرن سااااخن 220 درجه مئويه
وعندما يرفع فى الفرن تهدى درجة الحراره كى ينشف
ولما ياخز اللون البنى الرائع تخرجيه من الفرن وبالهنا
تعليقات
إرسال تعليق