المكونات
عدد 7 حبات بطاطس
لحمة مفرومة معصجة - كمية قليلة جدا
القليل من بقدونس
الشبت
الكسبرة الخضراء
كمون
ملح
فلفل أسود
طريقة التحضير
اسلقي البطاطس بقشرها ثم قشريها
وتهرس وهي ساخنة ويضاف الخضار والتوابل
وتنعم نتركها قليلا تبرد
اتبدئي في تشكيلها وتحشى لحمة مفرومة أو فراخ أو جبن
تبليها بالدقيق
ضعيها في الثلاجو نحو ساعة
جهزي بيضا مع لبن قليل وبقسماط وفيجتار أو توابل للكفتة
واقليها في زيت متوسط وتقلب برفق مرة واحدة
وتقدم كفتة البطاطس ساخنة
عدد 7 حبات بطاطس
لحمة مفرومة معصجة - كمية قليلة جدا
القليل من بقدونس
الشبت
الكسبرة الخضراء
كمون
ملح
فلفل أسود
طريقة التحضير
اسلقي البطاطس بقشرها ثم قشريها
وتهرس وهي ساخنة ويضاف الخضار والتوابل
وتنعم نتركها قليلا تبرد
اتبدئي في تشكيلها وتحشى لحمة مفرومة أو فراخ أو جبن
تبليها بالدقيق
ضعيها في الثلاجو نحو ساعة
جهزي بيضا مع لبن قليل وبقسماط وفيجتار أو توابل للكفتة
واقليها في زيت متوسط وتقلب برفق مرة واحدة
وتقدم كفتة البطاطس ساخنة
تعليقات
إرسال تعليق