المقادير
صدور دجاج مقطع قطع طوليه
تتبل بـ
ملعقه كبيره صوص صويا
ملعقه كبيره خل ابيض
ملعقه كبيره خردل
عصير ليمونه
بهارات مشكله
صوص باربكيو
ثوم بودره
ملح
كاتشب
توابل مشويات
بصل مقطع قطع طوليه
فلفل رومي اخضر واحمر مقطع قطع طوليه
جرجير
جبنه تشدر
صوص الساندوتش
خردل وكاتشاب وصوص ثاوزند ايلاند
الطريقه
تتبل الدجاج لمدة 3 ساعات
ثم يشوح على النار في صينيه غير لاصقه
لحد مايستوي نضع عليه الفلفل والبصل لحد ما تذبل
ولما يستوي يقدم في خبز التورتيلا مع الجبنه والصوص وشرائح الجرجير
ويحمص الساندوتش على الصاج ويقدم مع بطاطس
صدور دجاج مقطع قطع طوليه
تتبل بـ
ملعقه كبيره صوص صويا
ملعقه كبيره خل ابيض
ملعقه كبيره خردل
عصير ليمونه
بهارات مشكله
صوص باربكيو
ثوم بودره
ملح
كاتشب
توابل مشويات
بصل مقطع قطع طوليه
فلفل رومي اخضر واحمر مقطع قطع طوليه
جرجير
جبنه تشدر
صوص الساندوتش
خردل وكاتشاب وصوص ثاوزند ايلاند
الطريقه
تتبل الدجاج لمدة 3 ساعات
ثم يشوح على النار في صينيه غير لاصقه
لحد مايستوي نضع عليه الفلفل والبصل لحد ما تذبل
ولما يستوي يقدم في خبز التورتيلا مع الجبنه والصوص وشرائح الجرجير
ويحمص الساندوتش على الصاج ويقدم مع بطاطس
تعليقات
إرسال تعليق